Cryptosoep - Podcast met Bert

Cryptohopper - Cryptosoep Podcast #16

May 20, 2020 Bert Keessen Season 1 Episode 16
Cryptosoep - Podcast met Bert
Cryptohopper - Cryptosoep Podcast #16
Show Notes

Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!

Aflevering 16 met Bert!

Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Cryptohopper.

Wat is Cryptohopper?

In zijn meest basale vorm is Cryptohopper een online platform dat u in staat stelt om volledig gebruik te maken van een geautomatiseerde handelsbot. Dit betekent dat er namens u wordt gehandeld, op basis van de onderliggende voorwaarden die de bot in opdracht heeft gekregen. Met het Cryptohopper-platform dat in 2017 voor het eerst werd gelanceerd, beweert het bedrijf nu de handel voor meer dan 140.000 mensen te hebben gefaciliteerd.

Zoals we verderop zullen bespreken, is Cryptohopper meer een halfautomatische bot. Hiermee bedoelen we dat de bot slechts zo goed is als de persoon die hem programmeert. Als het primaire doel van de bot bijvoorbeeld is om Bitcoin aan te schaffen wanneer deze meer dan 5% in waarde toeneemt in een periode van 24 uur, dan is dit precies wat de bot zal doen.

Als zodanig is er geen garantie dat de bot succesvol zal zijn in het maken van consistente winst. Integendeel, u kunt net zo goed geld verliezen.

Desalniettemin is de Cryptohopper-bot momenteel compatibel met acht toonaangevende cryptocentransacties. Dit omvat onder andere Binance, Coinbase Pro, Bittrex, Bitfinex en KuCoin. Dit zorgt ervoor dat uw geautomatiseerde bot voldoende liquiditeit heeft om de voorgeprogrammeerde doelstellingen te bereiken - 24 uur per dag.

Een van de beste voordelen van het gebruik van Cryptohopper is de flexibiliteit die wordt geboden aan handelaren van alle ervaringsniveaus. Bijvoorbeeld, als u een doorgewinterde belegger bent met een lange staat van dienst in de online handelsruimte, dan heeft u de mogelijkheid om een geautomatiseerde bot te bouwen om uw exacte eisen te weerspiegelen.

In deze zin kunt u in wezen uw 'Secret Sauce' vrijgeven op de markten op een 24-uurs rolling basis. Aan de andere kant van het spectrum, als u vrijwel geen ervaring heeft met online trading en u zich niet comfortabel genoeg voelt om uw eigen geautomatiseerde bot voor te programmeren, kunt u in plaats daarvan een strategie direct van de Cryptohopper-marktplaats kopen.

Genoemd in Today's Episode:

Deze Aflevering

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen:

Aflevering 15

Aflevering 14

Aflevering 13

Neem contact op met Bert

Twitter van Cryptosoep

Linktree

Pinterest Cryptosoep

Homepagina

Support the show