Cryptosoep - Podcast met Bert

Gunbot - Cryptosoep Podcast #19

May 25, 2020 Bert Keessen Season 1 Episode 19
Cryptosoep - Podcast met Bert
Gunbot - Cryptosoep Podcast #19
Show Notes

Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!

Aflevering 19 met Bert!

Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Gunbot.

Gunbot Beoordelingen - Is Gunbot een Scam of een Top Trading Bot?

Als u online naar cryptocurrency's zoekt, zult u zich snel realiseren dat digitale valuta's zeer populair zijn geworden, niet alleen als een vorm van betaling, maar ook als een voorkeurspositie van handelaren over de hele wereld. Wanneer nieuwe activa op de markt komen, springen softwareontwikkelaars snel aan boord om oplossingen en producten te creëren en te ontwikkelen die de handelsefficiëntie en het succes stimuleren.

Dit zijn onder andere handelsbots die automatisch werken en handelskansen vinden in de markten, tot systemen die handelaren voorzien van handelssignalen die ze handmatig kunnen implementeren.

Niet al deze oplossingen zijn effectief, en velen zullen gewoon mensen oplichten uit hun zuurverdiende geld, maar sommige werken echt en vandaag zullen we een kijkje nemen bij Gunbot.

Is Gunbot voor alle handelaren?

Oké, hier zijn we gestompt! We hadden echt geen idee welke licentie we moesten kiezen en welke zou passen bij onze behoeften. Dus besloten we de licentie te kiezen die 'klonk' alsof het bood wat we nodig hadden en we meldden ons aan voor de Gunbot Standard Edition. Toen we eenmaal op de 'Koop nu' knop hadden geklikt, werden we doorgestuurd naar een Gunthy betaalpagina (ja, het was een beetje verwarrend voor ons).

Hier kregen we de opdracht om Bitcoin te storten naar een specifiek Bitcoin-adres. Vervolgens werd ons verteld om ons ERC-20 compatibele Ethereum portemonnee-adres in te voeren. Zodra dit gedaan is, ontvangt u automatisch een aantal GUNTHY-munten op uw portemonnee, en deze worden gebruikt om uw licentie-eigendom permanent te valideren via de blokketen.

Dus, om eerlijk te zijn, was dit proces erg intimiderend.
Omdat we geen Bitcoin hadden, moesten we eerst digitale munten kopen van een beurs om Gunbot te kunnen gebruiken.

We wisten ook niet zeker wat Gunthy-munten waren en toen we online zochten, lazen we dat Gunthy de enige officiële Gunbot-gemeenschap is en dat Gunbot een automatische winstgenerator is voor Poloniex, Kraken, Bittrex en Cryptopia. Huh?!

Genoemd in Today's Episode:

Deze Aflevering

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen:

Aflevering 18

Aflevering 17

Aflevering 16

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep

Linktree

Pinterest Cryptosoep

Homepagina

Support the show