Cryptosoep - Podcast met Bert

Gekko - Cryptosoep Podcast #20

May 29, 2020 Bert Keessen Season 1 Episode 20
Cryptosoep - Podcast met Bert
Gekko - Cryptosoep Podcast #20
Show Notes

Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!

Aflevering 20 met Bert!

Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Gekko

Wat is de Gekko Trading Bot?

Gekko is een open-source Bitcoin-handelsplatform voor botten. Dit betekent dat iedereen van over de hele wereld de Gekko handelsbot kan gaan gebruiken zonder ook maar één dubbeltje uit zijn of haar portemonnee te hoeven betalen.

Gebruikers kunnen eenvoudigweg de Gekko software downloaden en de instellingen naar wens configureren. Zodra u tevreden bent met de strategie die u hebt gemaakt, kunt u de API-sleutel van uw beurs toevoegen en de bot begint met het uitvoeren van transacties wanneer er een kans is.

In tegenstelling tot de meeste andere bots die er zijn, biedt Gekko zijn gebruikers volledige controle over de aanpassingen. Dit houdt in dat u uw strategie kunt aanpassen om met uw bot te werken.

U zal in staat zijn om de markttrends te analyseren en de strategie die met uw bot is geconfigureerd te wijzigen. Aangezien de crypto-markt nooit slaapt, zal het laten draaien van een bot terwijl u weg bent van de computer ervoor zorgen dat u nooit grote handelsmogelijkheden verliest.

Aangezien de Gekko trading bot volledig open-source is, zult u talrijke experts kunnen vinden die hun configuraties met de wereld delen. Dit maakt het voor u gemakkelijk om een geweldige botconfiguratie te kiezen om te draaien.

Bovendien kan de bot worden gebruikt op 16 verschillende cryptocurrency beurzen, waaronder BitFinex, Bitstamp en Binance. Al deze functies maken de Gekko handelsbot een van de beste bots die er zijn.

Kun je geld verdienen met de Gekko handelsbot?

Het hoogtepunt van de Gekko trading bot is het niveau van maatwerk dat je erop kunt bereiken. Zodra u de juiste formule voor de configuratie heeft, zal uw bot transacties uitvoeren wanneer hij een kans ziet.

Echter, het maken van de juiste configuratie is het moeilijke gedeelte. Hoewel er verschillende configuraties bestaan, is het mogelijk dat de configuratie die aan al uw behoeften voldoet niet bestaat. Dit betekent dat u het van de grond af aan moet creëren.

Dit is misschien wel precies wat een expert nodig heeft. Echter, voor een beginner kan het creëren van de perfecte configuratie erg moeilijk zijn. Zonder de juiste configuratie is het heel gemakkelijk om geld te verliezen tijdens het handelen met de Gekko trading bot.

Genoemd in Today's Episode:

Deze Aflevering

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen:

Aflevering 19

Aflevering 18

Aflevering 17

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep

Linktree

Pinterest Cryptosoep

Homepagina

Support the show