Cryptosoep - Podcast met Bert

Zenbot - Cryptosoep Podcast #21

May 31, 2020 Bert Keessen Season 1 Episode 21
Cryptosoep - Podcast met Bert
Zenbot - Cryptosoep Podcast #21
Show Notes

Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!

Aflevering 21 met Bert!

Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Zenbot.

Wat is Zenbot?

Voordat men aan deze Zenbot review begint, moet men weten wat het is. David Vasquez heeft Zenbot opgericht. Het is een open-source systeem dat kan worden aangepast aan de eisen van de gebruiker. Men moet de code aanpassen en updaten, en het platform zal draaien volgens het ontwerp van de gebruiker. Het is een natuurlijke taalverwerkingsservice die ook als chatbot kan functioneren.

Het is zeer nuttig bij het creëren van gebruikersgestuurde interfaces die gebruik maken van een natuurlijke taal. Het biedt ondersteuning voor meerdere valuta's. Het is in staat om transacties uit te voeren op zeer hoge frequenties vanwege het algoritme, dat gebaseerd is op uitgebreid marktonderzoek. Het maakt ook gebruik van kunstmatige intelligentie om zijn algoritme voortdurend te verbeteren.

Zenbot heeft een algoritme dat compatibel is met platforms zoals Node.js en MongoDB. Dit betekent dat gebruikers Zenbot algoritmes kunnen uitvoeren op deze platformen. Het ondersteunt verschillende cryptocurrency exchange programma's zoals Gemini, Quadriga, Bittrex, Kraken, Poloniex en GDAX.

Als men weet hoe Zenbot te gebruiken, wordt het omgaan met meerdere cryptocurrencies een efficiënt proces.

Kunnen we echt geld verdienen met Zenbot?

Geld verdienen met cryptocurrencyhandel is moeilijk. Aangezien de markt zo volatiel is als hij is, zonder enige kennis van de werking ervan, is het heel goed mogelijk om verlies te lijden.

Handelsbots in het algemeen, zijn zo ontworpen dat gebruikers hun tijd niet hoeven te besteden aan het handelen in persoon. Ze kunnen algoritmen ontwikkelen en bots zo instellen dat de machine al het werk voor hen doet.

Handelsbots zijn ontworpen om de handel in cryptocurrency online veel toegankelijker te maken. Zenbot is niet anders. Zelfs daarmee is geld verdienen nooit een garantie als het gaat om cryptocurrency.

Met al zijn geweldige functies is het mogelijk om winst te maken als men weet hoe Zenbot te gebruiken. Gebruikers moeten echter wel weten hoe de markt voor de handel in cryptocurrency werkt en begrijpen hoe ze moeten investeren in cryptocurrency.

Genoemd in Today's Episode:

Deze Aflevering

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen

Aflevering 20

Aflevering 19

Aflevering 18

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep

Linktree

Pinterest Cryptosoep

Homepagina

Support the show