Cryptosoep - Podcast met Bert

Crypto Trader - Cryptosoep Podcast #23

July 01, 2020 Bert Keessen Season 1 Episode 23
Cryptosoep - Podcast met Bert
Crypto Trader - Cryptosoep Podcast #23
Show Notes

Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!

Aflevering 23 met Bert!

Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Crypto Trader.

Wat is cryptohandel?

Crypto-handel houdt in dat de ene cryptocurrency wordt geruild voor de andere. Dit omvat het kopen en verkopen van munten en het omruilen van fiat (onomkeerbaar papiergeld dat door de overheid als wettig betaalmiddel is gemaakt) in crypto. Cryptohandel is zeer vergelijkbaar met valutahandel (forex), waarbij fiatvaluta's van over de hele wereld 24 uur per dag worden verhandeld.

Wat is Crypto Trader?

Crypto Trader is een cryptocurrency trading systeem dat gebruik maakt van intelligente handelstechnologie om de signalen van de cryptocurrency markt te analyseren en investeerders de meest winstgevende transacties te presenteren.

Vergelijkbaar met buitenlandse valuta, in de crypto markt, is het doel van elke investeerder om de cryptocurrency te kopen tegen de laagste koers en vervolgens door te verkopen om winst te maken wanneer de prijs stijgt. Dit handmatig doen kan erg moeilijk en tijdrovend zijn en de kans is groot dat u het uiteindelijk verkeerd doet. Dit is waar een Crypto Trader zeer nuttig wordt; de geautomatiseerde handelsrobots zullen de beste handelsmogelijkheden voor u detecteren door de cryptocurrency markten in de gaten te houden.

Omdat Crypto Trader volledig geautomatiseerd is, mogen beleggers stortingen doen die door de handelsrobots in de cryptocurrency markt worden geïnvesteerd. De laagste storting die een belegger kan doen is €250 en de hoogste toegestane storting is €15 000.

Crypto Trader is een van de meest betrouwbare en legitieme vormen van handel in de cryptocurrency markt. We hebben besloten om deze beoordeling met u te delen om er zeker van te zijn dat u alle informatie heeft die u nodig heeft om een geïnformeerde beslissing te nemen.

Genoemd in Today's Episode:

Deze Aflevering

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen

Aflevering 22

Aflevering 21

Aflevering 20

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep

Linktree

Pinterest Cryptosoep

Homepagina

Support the show