Cryptosoep - Podcast met Bert

BTC Robot - Cryptosoep Podcast #24

July 03, 2020 Bert Keessen Season 1 Episode 24
Cryptosoep - Podcast met Bert
BTC Robot - Cryptosoep Podcast #24
Show Notes

Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!

Aflevering 24 met Bert!

Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: BTC Robot.

Wat is BTC Robot precies?

Het is een softwareprogramma dat een zeer gedurfde claim maakt. Het biedt tot 150% ROI (Return on Investment). De handelsbot is gericht op het automatiseren van de Bitcoin-handel door te zorgen voor het laagste verlies en de hoogst mogelijke winst.

De BTC Robot houdt de Bitcoin-markt continu in de gaten in die mate dat geen enkele schommeling of verandering in de prijs aan zijn aandacht ontsnapt. De Bot voert een diepgaande analyse uit van de marktomstandigheden en signaleert bepaalde patronen die het gebruikt om de meest winstgevende investeringen te bepalen.

Hoe beginnen we met de BTC Robot?

De gebruiker moet eerst een brokeraccount aanmaken bij Metatrader4. U krijgt dan een Metatrader4-makelaarspakket waarin de BTC-bot is opgenomen. Zodra u het pakket op uw systeem installeert (compatibel met zowel Windows als MacOS), bent u klaar om te gaan handelen.

Zoals u ziet, wordt de BTC Robot mijnwerker vervangen door nieuwere, verbeterde manieren om uw handelsactiviteiten in de cryptocurrency markt uit te voeren.

Kunnen we daadwerkelijk geld verdienen met de BTC Robot?

Terug naar de 150% Return on Investment claim - klopt dat?

Wel, dit is een twistpunt geweest onder veel BitCoin-handelsgemeenschappen. Sommige mensen vinden de extravagante claim vergezocht en te mooi om waar te zijn. Veel mensen hebben de deze robot een oplichterij en nep genoemd, terwijl aan de andere kant van het spectrum verschillende handelaars beweren dat ze met de BTC Robot nogal wat geld hebben verdiend en bewijs hebben geleverd om hun beweringen te staven.

Genoemd in Today's Episode:

Deze Aflevering
Medium over Bitcoin Value 

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen

Aflevering 23

Aflevering 22

Aflevering 21

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep

Linktree

Pinterest Cryptosoep

Homepagina

Support the show