Cryptosoep - Podcast met Bert

Bitcoin Pro - Cryptosoep Podcast #25

July 08, 2020 Bert Keessen Season 1 Episode 25
Cryptosoep - Podcast met Bert
Bitcoin Pro - Cryptosoep Podcast #25
Show Notes

Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!

Aflevering 25 met Bert!

Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Bitcoin Pro.

Bitcoin Pro

Deze robot lijkt populair bij mensen die op zoek zijn naar passieve online inkomenskansen. De meesten hebben geen voorafgaande handelservaring. Bitcoin Pro verdient naar verluidt tot 4 keer het geïnvesteerde kapitaal in een bepaalde handelsdag.

Hoewel de robot een groot potentieel heeft, brengt het ook een aanzienlijke mate van risico met zich mee. U moet daarom alleen investeren wat u zich kunt veroorloven om te verliezen. Bitcoin Pro past AI en blockchain toe om een naadloze handelservaring te bieden aan de gebruikers. U kunt zich met deze robot overal registreren, op voorwaarde dat u over het vereiste minimumkapitaal beschikt.

Wat is Bitcoin Pro?

Bitcoin Pro is een stuk software dat in 2015 is gelanceerd door een team van guru-handelaren en -ingenieurs. Het is een van de oudste BTC-handelsapps op de markt van vandaag. Bovendien steeg de populariteit van Bitcoin Pro in 2017 tijdens de crypto-bubbel.

Minstens 25% van degenen die de robot op dat moment gebruikten, beweren dat ze in een paar maanden tijd tot 1 miljoen euro winst hebben verdiend. De Bitcoin Pro populariteit gaat weer door het dak, want analisten voorspellen een nieuwe crypto-boom in 2020/2021.

Net als Max Keiser van het Keiser Report en Robert Kiyosaki van Rich Dad Poor Dad hebben ze onlangs voorspeld dat BTC tegen het einde van dit jaar €100.000 zal hebben verdiend. Zowel beginnende als ervaren handelaars komen naar Bitcoin Pro om de prestaties van 2017 te repliceren.

Genoemd in Today's Episode:

Deze Aflevering
'Bitcoin Is In, Real Estate And Gold Are Out,' Warns 'Rich Dad ..

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen

Aflevering 24

Aflevering 23

Aflevering 22

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep

Linktree

Pinterest Cryptosoep

Homepagina

Support the show