Cryptosoep - Podcast met Bert

The News Spy - Cryptosoep Podcast #28

July 15, 2020 Bert Keessen Season 1 Episode 28
Cryptosoep - Podcast met Bert
The News Spy - Cryptosoep Podcast #28
Show Notes

Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!

Aflevering 28 met Bert!

Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: The News Spy.

Wat is The News Spy en wat kan ik ermee doen?

The News Spy is een automatische handelsrobot die het laatste nieuws analyseert samen met verschillende andere indicatoren om te proberen automatisch winst te maken met het kopen en verkopen van cryptocurrencies.

Bijvoorbeeld, als er een nieuwsbericht wordt gepubliceerd waarin staat dat Google alle reclame voor cryptocurrency's zal verbieden. Het algoritme van de News Spy neemt onmiddellijk kennis van dit nieuws dat een neerwaartse trend in de cryptocurrencymarkt voorspelt en voert onmiddellijk transacties uit om winst te maken door de markt voor te blijven.

The News Spy stelt een handelaar ook in staat om zijn handelsinstellingen aan te passen in een handmatige handelsmodus. Dit stelt een individu in staat om 24/7 te handelen in de cryptocurrency markt zonder de transacties zelf te hoeven uitvoeren - omdat ze parameters kunnen instellen voor de te volgen robot die in lijn zijn met wat de handelaar wenst te doen. De robot zal automatisch de handmatige handel volgens de instructies uitvoeren als de markt fluctueert.

Is The News Spy legitiem?

Ja, The News Spy robot is legitiem - maar onervaren handelaren moeten er toch voorzichtig mee omgaan. Het platform probeert mensen aan te trekken met getuigenissen die beweren dat handelaren in zeer korte tijd fortuinen hebben verdiend, maar we konden geen bewijs vinden om dit te staven en het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat het waar is.

Genoemd in Today's Episode:

Deze Aflevering
Robot v. Robot: Should AI Fight Fake News?

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen

Aflevering 27

Aflevering 26

Aflevering 25

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep

Linktree

Pinterest Cryptosoep

Homepagina

Support the show