Cryptosoep - Podcast met Bert

Bitcoin Compass - Cryptosoep Podcast #30

July 17, 2020 Bert Keessen Season 1 Episode 30
Cryptosoep - Podcast met Bert
Bitcoin Compass - Cryptosoep Podcast #30
Show Notes

Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!

Aflevering 30 met Bert!

Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Bitcoin Compass.

Wat is het Bitcoin-kompas?

Bitcoin Compass is een autohandelsplatform dat is gecreëerd voor onafhankelijke beleggers in de cryptocurrency markt. Het platform draait met een speciaal handelssysteem dat automatisch goede deals in de markt kan detecteren en de transacties namens de belegger kan verwerken.

Met automatische handelssystemen zoals Bitcoin Compass kunnen mensen die geen handelsvaardigheden hebben geld verdienen aan de cryptocurrency markt. We zijn blij met deze ontwikkeling omdat het niet meer nodig is om handelaren in te huren om transacties uit te voeren. Nu hoeft de belegger alleen nog maar te klikken op een knop op de autohandelaar, om geld te gaan verdienen.

Wij denken dat het een geweldig idee is voor beleggers om passief te verdienen met een auto trading robot. We zijn blij dat Bitcoin Compass zo makkelijk te gebruiken is; beleggers hebben geen ondersteuning of begeleiding nodig om geld te gaan verdienen met Bitcoin Compass.

Voor deze recensie bestond mijn team uit bedrijfsanalisten, techneuten, software-ingenieurs en cryptocurrencyhandelaren. Voordat u verder leest over onze Bitcoin Compass review-ervaring, kunt u hier een samenvatting van ons rapport bekijken;

Is Bitcoin Compass veilig?

We hebben bevestigd dat het autohandelsplatform Bitcoin Compass beveiligd is met de online SSL-internetbeveiliging. Dit is een online beveiligingsprotocol dat de informatie die is opgeslagen op het autohandelsplatform versleutelt. We vertrouwen ook op het blockchain netwerk waarop het autohandelssysteem gedijt. De blockchain is veilig en gedecentraliseerd.

We hebben ook gezien dat er een verificatiesysteem actief is op Bitcoin Compass. Het verificatiesysteem beschermt gebruikersrekeningen en voorkomt ongeoorloofd gebruik van een beleggersrekening.

Genoemd in Today's Episode:

Deze Aflevering
What is Decentralization in terms of Blockchain technology ...

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen

Aflevering 29

Aflevering 28

Aflevering 27

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep

Linktree

Pinterest Cryptosoep

Homepagina

Support the show